Escape

Designbureau
Studio Gooris
Opdrachtgever
Rollogo Limited
Afmetingen
56 x 23 x 36 cm
Materiaal
Polyester stof en PC
Techniek
Plastiekinjectie en confectie
Uitvoering
Industrieel

Geïnspireerd door de iconische reiskoffers, is Escape een hedendaagse trolley die ook dienst doet als een licht en zelfopladend mobiel kantoor voor de zakenlui van vandaag.

Bijzonder zijn de gepatenteerde elektrische spinnerwielen die bij een normale loopsnelheid het vermogen genereren om al jouw (digitale) apparaten op te laden. Ze zijn tevens uitgerust met een ophangsysteem dat ze niet alleen beschermt tegen harde schokken, maar ook het rijden op ruw terrein vlotter maakt.

Een dashboard toont de status van de slimme batterij en de signaalsterkte tussen jouw telefoon en de batterij. De bewegingsmelder stuurt je een melding als je bagage verplaatst is. Handig om diefstal te voorkomen als je een dutje doet tijdens jouw trip! De app houdt ook bij waar en wanneer je voor het laatst verbonden was met jouw bagage en biedt je de nieuwste en meest bijgewerkte wisselkoersen wanneer je een nieuw land bezoekt.

Escape is niet alleen “slim” omdat we een batterij en Bluetooth aan de bagage hebben toegevoegd, maar is door de innovatieve ruimteorganisatie eenvoudigweg de ultieme business handbagage voor zakenlui onderweg.

Het bovencompartiment is gemakkelijk toegankelijk en het helpt dankzij de unieke constructie om essentiële reisbenodigdheden op één plaats op te bergen en makkelijk te organiseren en terug te vinden.

En er is meer. De Escape kan omgebouwd worden tot bureau. Het bovenvlak van de koffer is een volledig vlak zoals een bureaublad zodat je comfortabel kan werken, altijd en overal.

Een magnetische flap geeft je makkelijk toegang tot jouw tijdschriften of boeken zonder het hoofdvak te ontgrendelen en een apart compartiment beschermt en helpt om de digitale apparaten te rangschikken. Tijdens de veiligheidscontrole hoef je gewoon het TSA-slot te ontgrendelen en de rits slechts gedeeltelijk te openen om ze uit de trolley te nemen.

Nog andere details maken van de Escape een bijzondere en compacte koffer! Zo maakt Escape handig gebruik van de ruimte tussen de wielen om er een nis te creëren voor de toilettas, waardoor je een vrij hoofdvak hebt met veel ruimte.

Om verkreukte outfits in zo'n compacte ruimte te voorkomen, is er een kledingtas die je magnetisch aan de koffer kan vasthaken.

Niet enkel slim en compact, is deze bagage ook zacht en toch duurzaam. De stof is uiterst hydrofoob. Met enkel wat warm water en een vochtige doek is de koffer weer zo goed als nieuw te maken.

Gecombineerd leveren deze innovaties een nieuwe, stressvrije reiservaring voor zakenlui.