Squid

Designer
Philippe Lampe & Thibaut Lampe
Opdrachtgever
Lampe_textiles
Afmetingen
130 cm breed (tot 10m lang)
Materiaal
Polyester
Techniek
Geweven polyester doek voorzien van een slimme lijmstof
Uitvoering
Industrieel

Squid® is een nieuwe gepatenteerde raambekleding, geproduceerd in het Belgische familiebedrijf Lampe_textiles, gevestigd in Tielt.

Het is een zelfklevende transparante stof waardoor je overdag naar buiten kan kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk verhindert en je dus de nodige privacy bezorgt.

Squid is de enige raambekleding die op elk type, en op elke vorm van raam kan aangebracht worden. Het functioneert ook perfect op ramen in een vochtige omgeving zoals badkamers, keukens, wasruimtes, enzovoort door zijn unieke lijmsamenstelling en schimmelwerende behandeling.

Het textiel is geweven uit polyester garens en wordt aangeboden in vijf verschillende kleuren op rollen van 130 cm breed.

Squid is eenvoudig te installeren zonder ophangsysteem. Je reinigt het raam, kleeft het textiel op het glas en snijdt bij. Verder kan de stof eenvoudig van het raam gehaald worden zonder permanente lijmresten achter te laten. Squid wordt niet snel vuil. Als het doek wat stoffig wordt, kan je met een vochtig microvezeldoekje het stof afnemen. Moeilijke vlekken verwijder je met een vlekkenverwijderaar.

Last van de zon? Plaats Squid op je raam en hou een groot deel van de zonnewarmte en hinderlijke schermreflectie buiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Squid is puur en versmelt met je interieur. Wil je het net doen opvallen, dan kan je Squid digitaal bedrukken.