Buzziscreen, Buzzizone & Buzziboard

Designer
Sas Adriaenssens
Opdrachtgever
TecnoSpace (BuzziSpace)
Afmetingen
Buzziscreen (200 x 80 cm), Buzzizone (120 cm) & Buzziboard (40 x 80 cm)

Buzziscreen, Buzzizone & Buzziboard is de winnaar van de award OVAM Ecodesign PRO — Product op de markt. 

De platen van deze drie producten zijn vervaardigd uit een ecologisch vilt, geproduceerd uit afval van PET-flessen. De binnenstructuur bestaat uit bio-afbreekbaar plaatmateriaal in honingraatstructuur.

De vlakke onderdelen zorgen voor een minimaal transportvolume. Sas Adriaenssens kreeg een geldprijs van 4000 euro en een trofee voor haar ontwerp.

Buzziscreen (200 x 80 cm) is een hip kamerscherm, waarvan de panelen verbonden zijn door ritsen, wat deze oneindig schakelbaar maakt. Dit scherm zorgt zowel thuis als op kantoor voor een gezellige of functionele hoek, die u afschermt van de omgevingsgeluiden en op een flexibele manier voor afscheidingen zorgt.

Buzzizone is een halfhoge scheidingswand (120 cm), opgesteld in een hoek. De verschillende onderdelen zijn heel eenvoudig in en uit elkaar te schuiven en zijn op een ingenieuze manier te bevestigen met een klittenband. Zijn licht gewicht en de eenvoudige montage maken van dit scherm een oplossing voor zowel kantoren als binnenhuisinrichting, waar het te gebruiken is als afscheiding voor kinderhoek, werkplek, maar ook als memomuur, geluidsabsorbeerder en zoveel meer.

Buzziboard (40 x 80 cm) is een magnetisch prikbord dat aan weerszijden van een glazen wand kan opgehangen worden zonder bijkomende fixatiemiddelen.