Bezoek de expo en verdiep je in de publicatie

Wil je je verdiepen in het werk van de winnaars van de Henry van de Velde Awards 23? Dat kan! Bezoek de gratis expo tot en met 2 april in Bozar, en koop een publicatie van de awards met exclusieve interviews en beelden van de winnaars. 

Naar aanleiding van de Henry van de Velde Awards is er een tentoonstelling in de Foyers van Bozar. Alle winnende ontwerpers, bedrijven en projecten stellen er hun werk tentoon.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken tot 2 april 2023. De scenografie van de expo was in handen van Isabelle Speybrouck.

Expo 2023 © Fille Roelants

Wil je meer weten over de winnaars en winnende projecten van de Henry van de Velde Awards 23? Bestel dan een exemplaar van onze publicatie. Naast een overzicht van alle winnaars en hun werk lees je de neerslag van het rondetafelgesprek met de vier hoofdwinnaars van de awards, een diepte-interview met Lifetime Achievement Winner Paul Boudens, een interview met minister Jo Brouns en krijg je een blik achter de schermen van het werk van de winnaars van de projectcategorieën. 

De rijk geïllustreerde publicatie (160 pagina’s) is tweetalig (NL-EN) en werd ontworpen door Geoffrey Brusatto. Je kan deze online bestellen aan 10 euro (incl. verzendkosten). De publicatie is ook te koop bij een aantal gespecialiseerde boekhandels.