Inschrijven

Wil je je project inschrijven voor de Henry van de Velde Awards? Dan vind je hieronder alle informatie om jouw inschrijving vlot te kunnen indienen.

Inschrijving

1. Lees het volledige reglement van de Henry van de Velde Awards goed door. Je vindt er onder meer informatie over de criteria voor deelname en nominatie, de deelnameprocedure, de verschillende categorieën waarbinnen je jouw project kan indienen en de selectieprocedure. 

2. Zorg dat je alle contactgegevens van het ontwerpbureau, de opdrachtgever en eventuele partners bij de hand hebt. Deze zal je moeten ingeven.

3. Zorg dat je alle informatie en beeldmateriaal over je project bij je hebt. Er zal je gevraagd worden om een beschrijving en motivatie van het project toe te voegen. Je kan afbeeldingen uploaden (max. 20 MB per beeld). Je kan ook nog extra info over je project toevoegen.

4. Op deze pagina vind je enkele veelgestelde vragen met betrekking tot je inschrijving. Heb je een vraag of probleem? Dan kan je contact opnemen via info@henryvandevelde.be.

5. Wij kijken uit naar je inschrijving. Veel succes!