BRINGME BOX

BRINGME BOX

Bringme Box, foto Frederik Vercruysse
De Bringme Box is een slimme kast met twintig of meer vakken waarin een koerier zijn pakketjes kan achterlaten, of je er nu bent of niet. Zo’n Bringme Box op je werk bijvoorbeeld is superhandig: je hoeft nooit meer thuis te zitten wachten op een levering, of bij de buren te bellen om je pakje op te vragen, of aan een loket staan aanschuiven om iets terug te sturen. Je neemt het gewoon uit de box voor je naar huis vertrekt. Je kunt er ook zelf iets mee terugsturen of verzenden.

Henry van de Velde Labels 2015

Editie 2015

Bringme Box

Slimme brievenbus

 

Ontwerp Made

 

Bedrijf Bringme

 

Volkern materiaal met een

capacitief touch

209,6 × 153,7 × 58 cm

Bringme doet trouwens veel meer dan pakketjes. Zo kunnen niet alleen koeriers in de box, maar evengoed de strijkdienst, schoenmaker, vrienden, familie of lokale handelaars waar je anders niet raakt voor sluitingstijd.

Made vertaalde het revolutionaire concept van Bringme naar alle facetten waarmee de gebruiker in aanmerking komt, waaronder de mobiele applicatie, de interactieve kiosk en de intelligente kast. Uniformiteit doorheen de hele gebruikerscyclus was een must. Daardoor speelt de Bringme App perfect in op de Bringme Box en omgekeerd, wat Bringme met zijn superieure gebruikservaring uniek maakt in zijn sector.

Bringme Box, foto Frederik Vercruysse
Bringme Box, foto Frederik Vercruysse

Vandaag vind je de Bringme Box vooral bij bedrijven en appartementsgebouwen, waardoor ze in tegenstelling tot de concurrentie veel dichter bij de mensen staan.

Niet onbelangrijk: de Bringme Box heeft een gunstig effect op milieu en mobiliteit. Koeriers sparen tot 50 % ritten uit omdat ze leveringen en ophalingen kunnen combineren, en er altijd kan worden geleverd. Een koerier hoeft niet op een ander moment nóg eens terug te komen. Minder chaos op de weg en minder CO2 in de lucht dus.