Moonline

Moonline

Moonline
Moonline is een revolutionaire verlichtingstechnologie. De slanke en zuivere verlichtingslijn biedt technologisch en vormelijk verlichtingscomfort. De lineaire verlichting tekent zich fijnscherp af en sluit aan bij de architectuur.

Henry van de Velde Labels 2013

Editie 2013

Moonline (2013)

Architecturale verlichtingslijn

 

Ontwerp  Frank Sinnaeve

en Stephan Gunst

 

Bedrijf  FLOS Antares

 

Aluminium, LED

15 x 7 x (koppelbaar tot

onbeperkte lengte) 50/15 cm

Met Moonline wordt volledig geïntegreerde architecturale verlichting werkelijkheid en ontstaan er talrijke en ongeziene visuele mogelijkheden. De slimme technologie is ontstaan uit duurzame ontwikkeling en de structureel open profielen kunnen moeiteloos geïntegreerd worden in elk oppervlak met een minimale diepte van 5 cm.

Moonline
Moonline
Moonline
Moonline

Moonline bestaat uit geëxtrudeerde aluminiumprofielen met een natuurlijke geanodiseerde afwerking. Het heeft een magnetisch bevestigingssysteem waarin de verlichtingsmodules ondergebracht zijn, met leds van de nieuwste generatie. Dankzij dit systeem kunnen de verlichtingsmodules makkelijk en zonder specifiek gereedschap geïnstalleerd en verplaatst worden. Bovendien zijn ontelbare combinaties mogelijk.

De verlichtingsmodules zijn beschikbaar in lengtes van 50 en 15 cm met een matte PMMA-diffusor die een uniforme verlichting garandeert.