Doutreligne 7

Doutreligne 7

Doutreligne 7, GBO
Doutreligne 7 combineert doorgedreven eenvoud met pure elegantie. Lijnen worden tot hun essentie herleid om het karakter van de piano te versterken. Met zijn schuine poten knielt de piano uitnodigend voor zich uit om te worden bespeeld.

Henry van de Velde Labels 2011

Editie 2011

Doutreligne 7

Vleugelpiano

 

Ontwerp  GBO Design

 

Bedrijf  Piano's Maene

 

Hout, gietijzer

100 x 144 x 185 cm

Het is een instrument met een pittige ziel en een drang naar hedendaagse cultuur. Alle onderdelen van Doutreligne 7 werden zorgvuldig geselecteerd en gemonteerd. Het is het resultaat van 70 jaar vakmanschap. De Color Label 7 piano’s zijn in wit, met uitzondering van de bekleding van het bankje en de binnenkant van het klavierdeksel die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. De Black Label piano’s zijn, op de snaren en het klavier na, in zwart uitgevoerd.

Doutreligne 7, GBO
Doutreligne 7, GBO
Doutreligne 7, GBO
Doutreligne 7, GBO

De nieuwe hedendaagse vleugel is geen kunstobject, maar een instrument dat door vele muzikanten geliefd wordt. Het is de vertaling en stilering van het klassieke instrument tot een hedendaags meubel dat integreert met actuele tendensen in het interieur. Kortom een klassiek instrument, ontworpen met het oog op morgen.