CLS

CLS

CLS
Dankzij de nieuwe Mobile Drive CLS-serie van Freecom krijgt opslag op harde schijven een nieuwe dimensie. Tot dusver werd een harde schijf vooral beschouwd als een component voor in de computer (een interne harde schijf) of als een eenvoudige manier om extra opslagruimte te creëren (externe harde schijf). Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om meer dan één externe harde schijf te hebben. Vaak bevatten deze schijven allerlei verschillende gegevens, waardoor het moeilijk is om dat ene bestand, nummer of filmpje terug te vinden.

Henry van de Velde Labels 2010

Editie 2010

CLS

Externe mobiele harde

schijf met labelsysteem

 

Ontwerp  Sylvain Willenz

 

Bedrijf  Freecom Technologies

BV

 

Rubber en harde schijf

H 10,98 x B 7,95 x D 1,35 cm

(2009-2010 / 2010)

De Mobile Drive CLS creëert orde in de chaos, want voortaan labelt u uw schijf gewoon volgens de inhoud. Het etiket plaats je achter het venstertje aan de zijkant. Een schijf voor films, een schijf voor muziek, één voor werk, één voor back-ups, één per persoon uit uw gezin; u kunt het zo gek niet bedenken. Voortaan vindt u uw data eenvoudig terug. Ziet u ze nog voor u, die oude cassettebandjes, videocassettes en diskettes? In de 21ste eeuw gebruikt u de modernste versie: de Mobile Drive CLS!

CLS
CLS

De losse schijven sluit u eenvoudig via USB aan op een PC, Mac of laptop. U kunt ze ook in de speciaal ontworpen CLS-dock zetten, waarmee u maximaal drie schijven tegelijkertijd kunt aansluiten op uw computer. Op uw computer wordt elke schijf weergegeven met een aparte schijfletter. U kan uw schijf veilig opbergen in het doorzichtige, stapelbare doosje, waardoor je ze kan beschermen tegen stof, beschadigingen en krassen. De schijf wordt geleverd met USB-kabel, doos en reserve-etiketten.