Buggybooker - PRODUCT OP DE MARKT

Buggybooker - PRODUCT OP DE MARKT

Duurzame mobiliteit en jonge gezinnen, gaat dat wel samen? Tijd is schaars, we hollen van hier naar daar of rijden het liefst ... ieder met de eigen auto. Buggybooker biedt aan jonge gezinnen, maar evengoed aan oma’s en opa’s, de optie om te kiezen voor een duurzame verplaatsing met het openbaar vervoer of de fiets. Je eigen buggy meezeulen op uitstap is verleden tijd met de verhuurservice die Buggybooker aanbiedt, nu al in tien steden.

Ecodesign Award PRO by OVAM 2015

Editie 2015

Buggybooker

Verhuurservice van

buggy’s in de stad

 

Ontwerp Boonen Design

Studio

 

Conceptdienst Buggybooker

 

Bedrijf Buggybooker

 

Boonen Design Studio heeft de kinderwagen van Buggybooker ontworpen en ontwikkeld voor de verhuursector. Naast bestaande normen stelden ze daarom andere vereisten voorop zoals een hogere draagkracht, extra veiligheid, hygiëne en stootvastheid. De kinderwagen werd ontworpen zonder matrijzen en voldoet aan de principes van lean manufacturing.

Ontwerpbureau Boonen Design Studio ontvangt een geldprijs van 4 000 euro en een trofee.

Buggy Booker
Buggy Booker

Jury:

“Samen met een groep ouders met jonge kinderen fietsten we naar Leuven voor een stadsspel. Gelegen aan de fietsenparking, vormde Buggybooker dé perfecte oplossing voor de kleinsten van de bende. De buggy’s zijn stevig, veilig, praktisch en worden goed onderhouden door de medewerkers van Fietspunt.” Jan Aerts (Futureproofed, Community Manager DuWoBo)