Hybrio toont prijswinnende internet-of-things toepassingen

Hybrio Design, met ondermeer Kristel Van Ael en Joannes Vandermeulen, Namahn, Henry van de Velde Lifetime Achievement Award 16

ANTWERP. POWERED BY CREATIEVES., het samenwerkingsplatform voor de creatieve sector in de provincie Antwerpen, gaf dit jaar het curatorschap van de tentoonstelling Award Winning Designers aan Hybrio Design. Dit collectief van Fosfor, IXOR, KAN, Namahn en Voxdale bestaat uit meer dan honderd ontwerpers en ingenieurs, waaronder de winnaars van Henry van de Velde Lifetime Achievement Award: Kristel Van Ael en Joannes Vandermeulen, zaakvoerders van Namahn.

Wat zijn de producten en de diensten van de toekomst? Hoe kan je de krachten bundelen met respect voor ieders specialisatie en eigenheid? In deze tentoonstelling over productontwikkeling toont Hybrio Design hoe nauwe, interdisciplinaire samenwerking de wereld in beweging kan brengen.

Aan de hand van sprekende voorbeeldcases, praktische info die elke ondernemer zal interesseren en inspireren, maar ook door het live co-creatietraject met studenten Ontwerpwetenschappen van de Universiteit Antwerpen, word je overtuigd van de meerwaarde van samenwerking: wendbaar, co-creatief, multidisciplinair én succesvol. Netwerken is het nieuwe ondernemen.

Projecten: van bijtjes tot bomma's
Vijftien panelen tonen werken van Hybrio Design voor startups, grote en internationale bedrijven, overheden en non-profits. De diversiteit van de ontwerpuitdagingen is frappant.
Bijvoorbeeld: hoe consumenten in staat stellen belangrijke documenten makkelijk digitaal te beheren? Hoe de bewegwijzering in bedrijfsruimtes helder te krijgen of hoe daklozen een respectvolle dienst te verlenen rond gezondheid en hygiëne?

Award Winning Designers
Naast werken van Hybrio Design zal in de scenografie van Award Winning Designers ook vermelding gemaakt worden van de andere prijswinnende ontwerpers.

De tentoonstelling Award Winning Designers geeft welverdiende erkenning aan vormgevers, ontwikkelaars en bedenkers die het afgelopen jaar bewezen hebben hun métier als de beste te beheersen.