Editie 2019

De inschrijvingen voor de oudste, meest prestigieuze designprijzen in België zijn open. Je kan meerdere producten,diensten of projecten inschrijven. Inschrijven kan tot en met 2 mei 2018.

De Henry van de Velde Awards tonen en lauweren zowel nationaal als internationaal Vlaamse ontwerpers, bedrijven, producten, projecten en diensten die vanuit design en oplossingsgericht een positieve impact hebben op de economie en de samenleving.

De Henry van de Velde Awards worden breed gedragen dankzij de gedeelde visie van een professionele jury met belangrijke expertise in de sector.

Met de officiële prijsuitreiking, tentoonstelling en publicatie vormen de Henry van de Velde Awards een platform voor Vlaams design.

 

Er worden 12 Henry van de Velde Awards 2019 uitgereikt aan producten ontwikkeld vanaf 1 april 2017. Dit zijn de 8 categorieën waarvoor je nu kan inschrijven:

Business

Consumer

Community

Ecodesign

Graphic & Packaging

Habitat

Health & Wellbeing

Mobility

 

Daarnaast reikt de vakjury ook nog de prijzen uit voor Lifetime Achievement, Company en Young Talent. En het publiek kiest uit de 8 categorieën waarvoor kan ingeschreven worden de Henry van de Velde Public Award.