Editie 2019

Stem nu voor jouw favoriete product, dienst of project, zodat het de Henry van de Velde Public Gold Award wint op 29 januari in BOZAR!
Trofee Henry van de Velde Awards

De Henry van de Velde Awards tonen en lauweren zowel nationaal als internationaal Vlaamse ontwerpers, bedrijven, producten, projecten en diensten die vanuit design en oplossingsgericht een positieve impact hebben op de economie en de samenleving.

 

De Henry van de Velde Awards worden breed gedragen dankzij de gedeelde visie van een professionele jury met belangrijke expertise in de sector.

 

Met de officiële prijsuitreiking, tentoonstelling en publicatie vormen de Henry van de Velde Awards een platform voor Vlaams design.

 

Er zijn 23 Henry van de Velde Award Winners 2019, verdeeld over 8 categorieën: Business, Community, Consumer, Ecodesign, Graphic & Packaging, Habitat, Health & Wellbeing en Mobility.

 

Op de uitreiking op 29 januari worden 12 Henry van de Velde Gold Award Winners uitgereikt. 1 Gold Winner per categorie, met daarnaast nog Gold Winners voor Lifetime Achievement, Company en Young Talent. En de Henry van de Velde Public Gold Award, waar jij nu kan voor stemmen.